Хотел Претор – с. Претор, Ресен

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1205
Достапност : Во текот на целата година

Хотел Претор – с. Претор, Ресен

0
За хотелот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Максимум капацитет:
  • Локација: с. Претор, Ресен

Време за пријавување

14:00 – 00:00

Време за одјавување

00:00 – 12:00

Вклучено

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Бесплатен паркинг
  • Ресторан
Активности
Мапа
Галерија