Галерија Срна, Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

738
Достапност : Во текот на целата година

Галерија Срна, Охрид

0
Детали
  • Локација: Охрид

Изработка на витражно и декоративно со боење стакло, маслена и акрилна техника на платно, акрилна техника на дрво старо (во вид на рециклирање) со цел оживување на нешто што веќе остарело

Активности

Активност 1Разгледување на изработки

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија