Кочеџик, Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

729
Достапност : Во текот на целата година

Кочеџик, Охрид

0
Детали
  • Локација: Стар Град Охрид

Кочеџикот или Celtis Australis кај старите охриѓани бил познат ккао Светиметодиево дрво или Свето дрво бидејќи бил засаден на 1000 годишнината од упокојувањето на светецот. Се наоѓа во дворот на црквата Богородица Перивлепта и претстваува мирно место за одмор со убава панорама на Охридското езеро .

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија