Црква „Св. Никола“ – Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1177
Достапност : Во текот на целата година

Црква „Св. Никола“ – Охрид

0
Детали
  • Локација: Охрид

Изградена е во 1863 година според натписот кој е видлив над вратата на црквата. Ја изградиле влашките фамилии од Охрид и оние кои се доселиле од Москополе.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија