Црква „Св. Богородица Челница“ – Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

807
Достапност : Во текот на целата година

Црква „Св. Богородица Челница“ – Охрид

0
Детали
  • Локација: Охрид

Изградена врз темели на постара црква, во 14 век . Преосветена е 2011 година. До црквата откриена и е порта која веројатно била еден од неколкуте влезови во градот.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија