Црква Св. Петка, Брајчино

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

793
Достапност : Во текот на целата година

Црква Св. Петка, Брајчино

0
Детали
  • Локација: Брајчино

Црква Св. Петка Брајчино – Црквата е еднокорабна мала црква со тространа апсида. Живописот на црквата е правен во 2 фази, првата во 16-от, а втората во 18-от век

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија