Црква Св. Богородица, Јанковец

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

955
Достапност : Во текот на целата година

Црква Св. Богородица, Јанковец

0
Детали
  • Локација: Јанковец

Црква Св.Богородица Јанковец – Манастирот “Успение на Пресвета Богородица„ во Јанковец е женски манастир. Во манастирот се создаваат различни дела како икони, мозаици, покривки и ракотворби.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија