Брод „Александрија“ – Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1127
Достапност : Во текот на целата година

Брод „Александрија“ – Охрид

0
Детали
  • Локација: Охрид

Kапацитет 150 луѓе. Од мај до септември се вози редовна линија Охрид – Св. Наум. Бродот е наменет и за организирање на свадби и приватни забави

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Активност 3Крстарење

Мапа
Галерија