Гостилница Боем – Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

812
Достапност : Во текот на целата година

Гостилница Боем – Охрид

0
Детали за ресторанот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Капацитет:
  • Локација: Охрид

Работно време

09:00 – 00:00

Услуги

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Појадок
  • Ручек
  • Вечера
  • Безалкохолни и алкохолни пијалоци
  • Традиционална кујна
Активности

Активност 1Храна

Активност 2Гостилница

Активност 3Ресторан

Активност 4Пијалоци

Мапа
Галерија