Баче хенд мејд дизајн, Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

916
Достапност : Во текот на целата година

Баче хенд мејд дизајн, Охрид

0
Детали
  • Локација: Охрид

Фамилијарна галерија и работилница за изработка на предмети.

Активности

Активност 1Разгледување на изработки

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија