Авто Камп Љубаништа – с.Љубаништа, Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1749
Достапност : Во текот на целата година

Авто Камп Љубаништа – с.Љубаништа, Охрид

0
Детали за кампот
  • Бесплатно Wi-Fi
  • Локација: с. Љубаништа, Охрид

Вклучено

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Бесплатен паркинг
  • Плажа
  • Камп
Активности

Активност 1Кампување

Активност 2Пешачење

Активност 3Дружба

Активност 4Велосипедизам

Мапа
Галерија