Апартмани Лаки – Пештани, Охрид

0
Испратете ни барање
Целосно име и презиме*
Е-маил адреса*
Вашето барање*
* Се согласувам со Услови на користење и Изјавата за приватност .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Зачувај на список со желби

Adding item to wishlist requires an account

1116
Достапност : Во текот на целата година

Апартмани Лаки – Пештани, Охрид

0
За објектот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Локација: Охрид
  • Капацитет:

Време за пријавување

Време за одјавување

Вклучено

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Бесплатен паркинг
  • Ресторан
  • Бар
  • Сместување
Активности

Активност 1Сместување

Активност 2Бар

Активност 3Ресторан

Мапа
Галерија