Tour Full – Right Sidebar

Занаетчиско ателје Дудан – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
„Металната опсесија“ на охриѓанецот Анастас Дудан Вештината да се презентира уметничкиот израз на металната подлога во охридскиот културен ареал е стара повеќе од 2600 години. Луѓето од „Требенишкиот“ културен круг, […]

Галерија Срна, Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Изработка на витражно и декоративно со боење стакло, маслена и акрилна техника на платно, акрилна техника на дрво старо (во вид на рециклирање) со цел оживување на нешто што веќе […]

Антица Бисер 2 – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Во 1928 година во Охрид, мојот дедо Михаило Филев, син на Никола Филев, познат угостител и сопственик на ресторанот, кој во тоа време се викаше „Голема Србија“, се сретна во […]

Сликарско ателје – Александар Патчев – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сликарско атеље – Александар Патчев се занимава со изработка на ликовни дела изработени со повеќе видови на техники како маслена техника, акварелна техника, цртежи со молив и туш и тн. […]

Ателје Марта Пејоска – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
„ATELIER ER MARTA PEJOSKA’ е идејно студио за дизајн на современ накит главно користејќи ја традиционалната техника на филигран и среброто како основен материјал. Главната идеја на студиото е создавање […]

ЕЈСИ – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
ЕЈСИ изработува меки фотелји за деца и возрасни, домашен декор и додатоци за надворешни гарнитури. ЕЈСИ нуди поинаков начин на секојдневно живеење. Декор за уредување на ентериери и екстериери со […]
1 2 3 4 5 60


Имате прашање?

Не двоумете се да ни се јавите. Нашиот тим ви стои на раполагање и со задоволство ќе разговара со вас.

+38922460876

welakeyou@lakes.mk

Новости

ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО
јули 10, 2020
Дестинации
јули 10, 2020
Ресен
јули 9, 2020