Tour Full – Left Sidebar

Црква Св. Јован Богослов – Канео, Охрид

Достапност : Во текот на целата година
„Свети Јован Богослов Канео“ — една од најпознатите цркви во Охрид, на карпестиот рид над плажата Канео во стариот дел на градот. За историјата на црквата не постојат пишани податоци, современи со нејзиното подигање […]

Oхридски Бисер Филеви – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Во 1928 година семејството Филеви започнува со занаетчиска изработка на бисери, пренесувајќи ја семејната тајна од колено на колено, од татко на син. Преку повеќе од 80 години, бисерниот накит […]

Хотел Гранит – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотелот Гранит се наоѓа во областа Свети Стефан, на брегот на Охридското Езеро. Опкружен е со парк и има со приватна плажа. Хотелските капацитети вклучуваат базен, ресторан и бар. Климатизација, […]

Нуркачки центар „Скаут“ – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Хотел Су Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотелот СУ се наоѓа на тивка и мирна локација во првиот ред до брегот на Охридското Езеро, на само 8 минути пешачење од центарот на Охрид. Тој нуди елегантен ресторан […]

Камп СКАУТ Струга

Достапност : Во текот на целата година
„Камп скаут“ – Струга е најдобриот целосно обновен и опремен камп во Македонија. Лоциран е на пошумена површина од 6.500 м2 на работ на градот Струга на брегот на Охридското […]
(1 Рецензија)
Разгледај
1 58 59 60


Имате прашање?

Не двоумете се да ни се јавите. Нашиот тим ви стои на раполагање и со задоволство ќе разговара со вас.

+38922460876

welakeyou@lakes.mk

Новости

ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО
јули 10, 2020
Дестинации
јули 10, 2020
Ресен
јули 9, 2020