Струга

Спомен куќа на браќа Миладинови – Струга

Достапност : Во текот на целата година
На местото на поранешната семејна куќа на славните браќа преродбеници од 19 век Димитар […]

Нуркачки центар „Скаут“ – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Камп СКАУТ Струга

Достапност : Во текот на целата година
„Камп скаут“ – Струга е најдобриот целосно обновен и опремен камп во Македонија. Лоциран […]
(1 Рецензија)
Разгледај
1 6 7 8