Струга

Lounge Bar “Seasons” – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Ние сме семеен бизнис, сместен во срцето на Струга. Ве поздравуваме да не посетите […]

Lounge Bar Lobby – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Барабар Мезебар – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Располагаме со 120 места за седење, се наоѓаме на 50м од езерото. Нудиме вкусна […]

Lounge Bar “Глориа” – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Lounge Bar Глорија - пријатен дух, добра музика и вкусна храна.

Lounge Bar “Mетрополис” – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Metropolis Lounge Bar е лаунџ бар кој се наоѓа во центрaлното подрачје на Струга.

Пицерија Фратели – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Пошка Компани – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан “Бриони” – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Рибен ресторан “Динга” – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Рибниот ресторан Динга - Кај Мики е лоциран на самиот влез на селото Радожда, […]

Ресторан Риверсајд – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Кафе ресторан, можност за помали фамилијарни веселби со капацитет од 130 лица,  а има […]
1 2 3 4 5 8