Струга

Кафе Бар Гроове – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Кафе Бар „Регата“ – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Кафе Бар Табу – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Пијте го најдоброто кафе во кафе барот Табу во Струга!

Кафе Бар Trendy – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Џус Бар Луцијано – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Queen’s Cafe – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Мезе бар Кингстон – Струга

Достапност : Во текот на целата година

“Bourbon” Lounge Bar – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Нудиме гурмански бургери, неодоливи десерти, коктели, наргиле (шиша)...

Lounge Bar “Laguna Beach” – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Лаунџ бар на женската плажа Laguna Beach.

Lounge Bar Griffon – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Грифон е модерен ланч бар лоциран во центарот на градот Струга.
1 2 3 4 8