Струга

Seasons Hotel – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Сместен во Струга, во рамките на 3 минути пешачење од плажата Галеб и 275 […]

Fast Food “Avloni” – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Dredhza – Јагода 2 – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Dredhza – Јагода 1 – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Слаткарницата Dredhza 1 е прилично близу музејот д-р Никола Незлобински. Нудиме палачинки, сладолед, кафе.

Кафе Бар „Блоку“ – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Кафе Бар „Релакс“ – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Sharm Bar & Sweets – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Кафе Бар „Пливалиште“ – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Кафе Бар Табу – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Пијте го најдоброто кафе во кафе барот Табу во Струга!

Кафе Бар Trendy – Струга

Достапност : Во текот на целата година
1 2 3 8