Ресен

Кафе Бар Концепт – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
ул. Цар Самоил бр.2 , Ресен

Кафе Бар Сквер – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
ул. Гоце Делчев бр.16, Ресен, Република Северна Македонија

Кафе Бар Порта – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Повелете во топлата тераса на "Кафе Порта" и уживајте во напитоците на Doctor's Express.

Пицерија Рома – Ресен

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан Сансет – с. Претор, Ресен

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан Маркова нога – с. Долно Дупени, Ресен

Достапност : Во текот на целата година

Меана Воденица – с. Арвати, Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Меана Воденица е нов објект, лоциран во с. Арвати, Преспа, покрај исконската убавина на […]

Парк на природата „Езерани“ – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Заштитено подрачје покрај езерото, прогласено со посебен закон на 17 февруари 2012 година, откако […]

Област Коњско – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Областа Коњско е едно од најатрактивните населби, не само во Преспа, туку и во […]

с. Брајчино – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Лоцирано на источните брегови на Преспанското Езеро, под планината Баба, со црквата Св. Петка […]
1 2 3 4