Преспанско езеро

Ресторан и апартмани Галакси – с. Претор, Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Ресторан и апартмани

Куќа за набљудување – Стењско блато

Достапност : Во текот на целата година
Куќичка подигната околу 4 метри од земја , лоцирана пред Стенското блато . Може […]

Авто камп Крани – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Ние ви нудиме бунгалови или куќички во кои може да се сместите вие и […]

Пицерија Викторија – Ресен

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан Манастир – Ресен

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан Вито – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Неодолива традиционална, италијанска или морска храна подготвена од врвни мајстори. Организација на бизнис и […]

Ресторан Стар Сокак – Ресен

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан Две Лири – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
ДВЕ ЛИРИ е првиот отмен ресторан за вистинските мераклии. Ресторанот ДВЕ ЛИРИ со својата […]
1 2 3 4