Категорија

Сместувачки капацитети

Вила Германоф – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Вилата со 5 ѕвезди се наоѓа во близина на катедралата Св. Софија и летна […]

Хотел & Спа Инекс Олгица – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотел Инекс Олгица е уникатен хотел на Охридското крајбрежје со историја долга половина век. […]

At George’s Apartments – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместено во Охрид со плажата Сараиште и плажата Лабино во близина, George's Apartments овозможуваат […]

Апартмани Смакоски – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместени на само 50 метри од езерото, во тивка локација на 9 минути пешачење […]

Апартмани My Grandparents House – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Се наоѓа на 4 минути пешачење од плажата Сараиште и 458 метри од плажата […]

Robinson Sunset Guest House – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместена на работ на Националниот парк Галичица, Робинсон Сансет Хаус има прекрасен поглед на […]

Апартмани Дениција – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместено во Охрид, во близина на пристаништето Охрид, плажата Лабино и ранохристијанската базилика се […]

Вила Блажески – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместена на само неколку минути пешачење од ривиерата на Охридското езеро, Вила Блажески нуди […]

Апартмани Гугоски – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Лоцирани во центарот на градот, Апартманите Гугоски се наоѓаат на 601 метри од Охридското […]

Апартмани Канео – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Апартман Канео е имот покрај плажата лоциран во Охрид, на 2 минути пешачење од […]
1 2 3 4 5 11