Категорија

Сместувачки капацитети

Хотел Сити Палас – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотел ‘’City Palace’’е совршено место кое што вашиот одмор ќе го претвори во вистинско […]

Вила Де Лаго – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Модерно уредената Вила де Лаго се наоѓа на влезот во стариот дел на Охрид, […]

Вила и винaрија Мал Свети Климент- Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Вила и винарија Мал Свети Климент, е ексклузивна и приватна винарија за спиење и […]

Хотел Гранит – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотелот Гранит се наоѓа во областа Свети Стефан, на брегот на Охридското Езеро. Опкружен […]

Хотел Су Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотелот СУ се наоѓа на тивка и мирна локација во првиот ред до брегот […]

Камп СКАУТ Струга

Достапност : Во текот на целата година
„Камп скаут“ – Струга е најдобриот целосно обновен и опремен камп во Македонија. Лоциран […]
(1 Рецензија)
Разгледај
1 9 10 11