Категорија

Ресторани

Ресторан на зајдисонце кај Местоно – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Локацијата на ресторанот е клучна за нејзиниот успех како одличната храна и услуга. Тоа […]

Пошка Компани – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан Риверсајд – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Кафе ресторан, можност за помали фамилијарни веселби со капацитет од 130 лица,  а има […]

Ресторан “Taj Mahal” – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан “Бриони” – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Рибен ресторан “Динга” – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Рибниот ресторан Динга - Кај Мики е лоциран на самиот влез на селото Радожда, […]

Ресторан Убајна – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан Vanilla Plazza – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан Ванила – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан Адениа – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Дизајниран по најнови светски стандарди за совршена комбинација и уживање покрај езерото. Ресторан Адениа […]
1 2 3 4 5