Категорија

Кафе-бар

Кафе Бар Сквер – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
ул. Гоце Делчев бр.16, Ресен, Република Северна Македонија

Кафе бар План Б – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
ул. Партизанска бр.8 , 6000 Охрид

Плажа Потпеш – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Прекрасна плажа во Охрид. Локација: ул. Коста Абраш бб , 6000 Охрид

Kadmo Beach & Club – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
КАДМО ПЛАЖА И КЛУБ* Е НАЈАТРАКТИВНАТА ЛОКАЦИЈА ЗА ЗАБАВА ВО МАКЕДОНИЈА. ПОГЛЕДОТ КОН ОХРИДСКОТО […]
1 2 3