Категорија

Кафе-бар

Steve’s Coffee House – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Првиот и единствен coffee-house - во склоп на хотелот Royal View лоциран во срцето […]

Кафе Бар Табу – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Пијте го најдоброто кафе во кафе барот Табу во Струга!

Кафе Бар Концепт – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
ул. Цар Самоил бр.2 , Ресен

Кафе Бар Сквер – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
ул. Гоце Делчев бр.16, Ресен, Република Северна Македонија

Кафе Бар Порта – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Повелете во топлата тераса на "Кафе Порта" и уживајте во напитоците на Doctor's Express.

Queen’s Cafe – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Cuba Libre Beach & Bar – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Започна како мал ноќен клуб во Стариот град на античкиот град Охрид во 2000 […]

Кафе бар Ликвид – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Добредојдени сте на местото што нуди комплетно доживување на антички Охрид. Liquid Café Bar […]

Кафе бар Шила – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Urban avant-garde // fresh point of view ...вистински урбан простор чиј впечатлив ентериер во […]

Кафе бар Влади – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Вашето омилено место во градот каде што ќе уживате во најубавото кафе со поглед […]
1 2 3