Категорија

Апартмани

Апартмани Канео – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Апартман Канео е имот покрај плажата лоциран во Охрид, на 2 минути пешачење од […]

B&S Apartments – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Одликувајќи се со шармантна градина со седење и простории за скара, апартманите Б & […]

Ресторан и апартмани Галакси – с. Претор, Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Ресторан и апартмани

Апартмани Љупче – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Се наоѓа на влезот на населбата Коњско, на само 50 метри од езерото. Располага […]

Аквамарин – Охрид

Достапност : Во текот на целата година

Апартмани Грифон – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Апартмани Грифон е станбен комплекс кој се наоѓа на 10 метри од плажата.

Парк Дајмонд Апартмани – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
 „Park Diamond“ апартманите имаат тениско игралиште и бар, активностите вклучуваат нуркање, пешачење и риболов. […]

Голден Сансет Апартмани – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Оддалечени само 30 метри од брегот, Голден сансет апартманите располагаат со модерно сместување со […]

Апартмани Котески – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Поставен на 300 метри од „Метропол Лејк Ресорт“, апартманот Котески нуди сместување со опремен […]

Апартмани Кате – с.Коњско, Охрид

Достапност : Во текот на целата година
1 2 3