Категорија

Угостителски објекти

ИТ Кафе – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Урбано кафуле во стариот град Охрид, во близина на Охридското Езеро.

Кафе Бар Концепт – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
ул. Цар Самоил бр.2 , Ресен

Кафе Бар Сквер – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
ул. Гоце Делчев бр.16, Ресен, Република Северна Македонија

Кафе Бар Порта – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Повелете во топлата тераса на "Кафе Порта" и уживајте во напитоците на Doctor's Express.

Queen’s Cafe – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Cuba Libre Beach & Bar – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Започна како мал ноќен клуб во Стариот град на античкиот град Охрид во 2000 […]

Кафе бар Ликвид – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Добредојдени сте на местото што нуди комплетно доживување на антички Охрид. Liquid Café Bar […]

Кафе бар План Б – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
ул. Партизанска бр.8 , 6000 Охрид

Етно ресторан Дедо Димо – с.Куратица – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Етно ресторанот Дедо Димо е сместен во срцето на руралната средина с.Куратица кое се […]

Lounge Bar “Laguna Beach” – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Лаунџ бар на женската плажа Laguna Beach.
1 2 3 4 5 11