Категорија

Природни убавини

Плажа Дупени – с. Долно Дупени, Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Оваа плажа во Долно Дупени е, која поради нејзиното име ја нарекуваат и плажа […]

Лагадин, Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Лагадин претставува атрактивна туристичка населба која се наоѓа покраај брегот на Охридското езеро.Почнала да […]

Охридско Езеро

Достапност : Во текот на целата година
Охридското Езеро е најголемо и најзначајно природно езеро во Македонија и веројатно од биолошки […]

Kadmo Beach & Club – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
КАДМО ПЛАЖА И КЛУБ* Е НАЈАТРАКТИВНАТА ЛОКАЦИЈА ЗА ЗАБАВА ВО МАКЕДОНИЈА. ПОГЛЕДОТ КОН ОХРИДСКОТО […]
1 2 3 4