Категорија

Лаунџ бар

Kadmo Lounge Bar – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Кадмо лаунч бар, нуди спектакуларен поглед кон езeрото, пријатна храна, совршено свинско филе кое […]

Lounge Bar Noa – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Овој елегантен лаунџ бар се наоѓа на живата лента Коста Абраш во стариот град […]
1 2