Категорија

Лаунџ бар

Lounge Bar “Laguna Beach” – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Лаунџ бар на женската плажа Laguna Beach.

“Bourbon” Lounge Bar – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Нудиме гурмански бургери, неодоливи десерти, коктели, наргиле (шиша)...

Мезе бар Кингстон – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Lounge Bar “Глориа” – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Lounge Bar Глорија - пријатен дух, добра музика и вкусна храна.

Lounge Bar “Mетрополис” – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Metropolis Lounge Bar е лаунџ бар кој се наоѓа во центрaлното подрачје на Струга.

Лаунџ Бар Октава – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
На самиот кеј во Охрид, на само 20-тина метри од градскиот плоштад се наоѓа […]

Барабар Мезебар – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Располагаме со 120 места за седење, се наоѓаме на 50м од езерото. Нудиме вкусна […]

Kadmo Lounge Bar – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Кадмо лаунч бар, нуди спектакуларен поглед кон езeрото, пријатна храна, совршено свинско филе кое […]

Lounge Bar Noa – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Овој елегантен лаунџ бар се наоѓа на живата лента Коста Абраш во стариот град […]

Lounge Bar Griffon – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Грифон е модерен ланч бар лоциран во центарот на градот Струга.
1 2