Категорија

Знаменитости

Црква Св. Јован Богослов – Канео, Охрид

Достапност : Во текот на целата година
„Свети Јован Богослов Канео“ — една од најпознатите цркви во Охрид, на карпестиот рид над плажата Канео во […]

Нуркачки центар „Скаут“ – Струга

Достапност : Во текот на целата година
1 8 9 10