Категорија

Етно-ресторани

Етно ресторан Дедо Димо – с.Куратица – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Етно ресторанот Дедо Димо е сместен во срцето на руралната средина с.Куратица кое се […]

Гостилница Боем – Охрид

Достапност : Во текот на целата година