Категорија

Бар

Cuba Libre Beach & Bar – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Започна како мал ноќен клуб во Стариот град на античкиот град Охрид во 2000 […]

Тино Паб & Бар – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Со отварањето на "Tino's pub & bar", охридската ривиера доби нова угостителска понуда. Познатите […]
(1 Рецензија)
Разгледај

SkyCorner Rooftop Bar & Restaurant – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Прекрасен бар и ресторан на кровот на хотелот "Sky Corner".

Плажа & бар Лагадин 10 – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Најепската плажа во Охрид. Располага со два бара на плажата.

Плажа Конект – с. Сливница, Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Connect Beach - Сливница - Ресен - Преспанско езеро.Најубавата плажа во Македонија за 2016 […]

Плажа Потпеш – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Прекрасна плажа во Охрид. Локација: ул. Коста Абраш бб , 6000 Охрид