Хотели

Хотел Св.Наум – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
За Свети Наум Свети Наум хотелски комплекс Во боженственото природно опкружување на локалитетот Св. […]

Хотел Парк Голден Бич – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотелот Парк Голден Бич нуди сместување покрај плажа со ресторан, бар, приватна плажа и […]

Хотел Макотекс – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Локација:Хотелот Макотекс е реновиран во август 2020г, сместен во населбата Лагадин, на само 5 […]

Хотел Рива – с. Стење, Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Хотел Рива се наоѓа во селото Стење и е единственото сместување на западниот дел […]

Хотел Ројал Л – с. Царев двор, Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Хотелот Ројал Л е единствениот хотел во близина на градот Ресен и преспанската околина […]

Lagadin Village – Охрид

Достапност : Во текот на целата година

Хотел Скај Корнер – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотел Скај Корнер е сосема нов отворен хотел во град Охрид. Сместено е во […]

Хотел Свети Стефан – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотел "Св.Стефан" е модерно изграден, нов бисер на охридската ривиера, лоциран на најатрактивниот дел […]

Хотел Милениум Палас – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Милениум Палас е хотел со четири ѕвезди кој се наоѓа во југозападниот дел од […]

Хотел Лебед – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместен на 20 метри од Охридското езеро и 5 минути пешачење од историскиот дел […]
1 2 3 4