Хотели

Seasons Hotel – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Сместен во Струга, во рамките на 3 минути пешачење од плажата Галеб и 275 […]

Хотел Амбасадор – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотел Амбасадор е изграден во 2001 г. по најнови методи и претставува нов современ […]

Хотел Белви – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотелот Белви е изграден и отворен во 1989 година (комплетно реновирање 2007 година) и […]

Хотел Јуник – Ресорт & спа

Достапност : Во текот на целата година
Овој модерен и урбан хотел е сместен во срцето на градот Охрид. Локацијата на […]

Хотел Два бисера – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Малиот, интимен хотел Два Бисера се наоѓа на 8 километри од градот Охрид, во […]

Хотел Пела Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотелот Пела се наоѓа на 130 метри од песочната плажа. Тој нуди бесплатен Wi-Fi […]

Хотел & Спа Тино – Св.Стефан – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотелот Тино Свети Стефан е романтичен хотел кој се наоѓа на брегот на Охридското […]

Лејквју Хотел & Ресорт – Отешево, Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Објектот Lakeview Hotel & Resort нуди à-la-carte ресторан и приватна плажа на тивка локација […]

Хотел Метропол – Метропол Лејк Ресорт – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотел Метропол – Метропол Лејк Ресорт се наоѓа помеѓу бреговите на Охридското Езеро и […]

Хотел & Спа Инекс Олгица – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотел Инекс Олгица е уникатен хотел на Охридското крајбрежје со историја долга половина век. […]
1 2 3 4