Угостителски објекти

Queen’s Cafe – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Кафе Бар Концепт – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
ул. Цар Самоил бр.2 , Ресен

Cuba Libre Beach & Bar – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Започна како мал ноќен клуб во Стариот град на античкиот град Охрид во 2000 […]

Кафе бар Влади – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Вашето омилено место во градот каде што ќе уживате во најубавото кафе со поглед […]

ИТ Кафе – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Урбано кафуле во стариот град Охрид, во близина на Охридското Езеро.

Кафе Бар Порта – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Повелете во топлата тераса на "Кафе Порта" и уживајте во напитоците на Doctor's Express.

Кафе бар Шила – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Urban avant-garde // fresh point of view ...вистински урбан простор чиј впечатлив ентериер во […]

Кафе бар План Б – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
ул. Партизанска бр.8 , 6000 Охрид

Етно ресторан Дедо Димо – с.Куратица – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Етно ресторанот Дедо Димо е сместен во срцето на руралната средина с.Куратица кое се […]

Мезе бар Кингстон – Струга

Достапност : Во текот на целата година
1 2 3 4 5 11