Угостителски објекти

Кафе Бар Малибу – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Кафе Бар „Регата“ – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Кафе Бар Гроове – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Кафе Бар Табу – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Пијте го најдоброто кафе во кафе барот Табу во Струга!

Кафе Бар „Галеб“ – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Steve’s Coffee House – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Првиот и единствен coffee-house - во склоп на хотелот Royal View лоциран во срцето […]

Кафе Бар Trendy – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Џус Бар Луцијано – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Кафе бар Ликвид – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Добредојдени сте на местото што нуди комплетно доживување на антички Охрид. Liquid Café Bar […]

Кафе Бар Сквер – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
ул. Гоце Делчев бр.16, Ресен, Република Северна Македонија
1 2 3 4 11