Угостителски објекти

Папас Фуд – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Во името на традиционалните охридски вкусови. Макало од лук, по рецептот на нашите баби. […]

Sanja’s Microgreen – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Производство и продажба на микробилки. Микробилки се млади израстоци од зеленчук што се користат […]

Fresh Fine Divine – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Понуда на храна и декорација за вечера покрај езерото, пикник... Пријатни, традиционални рецепти кои […]

Dredhza – Јагода 2 – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Dredhza – Јагода 1 – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Слаткарницата Dredhza 1 е прилично близу музејот д-р Никола Незлобински. Нудиме палачинки, сладолед, кафе.

Fast Food “Avloni” – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Кафе Бар „Блоку“ – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Кафе Бар „Пливалиште“ – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Кафе Бар „Релакс“ – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Sharm Bar & Sweets – Струга

Достапност : Во текот на целата година
1 2 3 11