Сувенирници

Филигрански слики А & Д – Охрид

Достапност : Во текот на целата година

Oхридски Бисер Филеви – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Во 1928 година семејството Филеви започнува со занаетчиска изработка на бисери, пренесувајќи ја семејната […]
1 2