Ресторани

Ресторан Бистро Корнер – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Бистро Корнер - највкусна храна, најубава атмосфера, врвна услуга, ноќни живи свирки!

Ресторан Мадера, Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Ресторан Мадера - нов простор, нова енергија, нова хармонија за сите вас кои сакате […]

Ресторан Острово – Св. Наум, Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Ресторанот Острово се наоѓа на југоисточната страна на Охридското Езеро на еден од двата […]

Ресторан Фортуна – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
ул. Димитар Влахов, 20а, 6000 Охрид

Ресторан Света Софија – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Во срцето на античкиот Лихнидос изграден од митскиот херој Кадмо и неговата сакана Хармонија […]

Ресторан Маркова нога – с. Долно Дупени, Ресен

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан тераса Уно – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Прекрасен поглед, одлична храна. Се што е потребно за добар провод со вашите најблиски. […]

Меана Воденица – с. Арвати, Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Меана Воденица е нов објект, лоциран во с. Арвати, Преспа, покрај исконската убавина на […]

Ресторан Сансет – с. Претор, Ресен

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан Рајска долина – с.Куратица – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Вистинско време е за откривање нови места и опуштање во природа. На 55 километри […]
1 2 3 4 5