Ресторани

Пошка Компани – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан на зајдисонце кај Местоно – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Локацијата на ресторанот е клучна за нејзиниот успех како одличната храна и услуга. Тоа […]

Рибен ресторан “Динга” – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Рибниот ресторан Динга - Кај Мики е лоциран на самиот влез на селото Радожда, […]

Ресторан Убајна – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан “Taj Mahal” – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан Риверсајд – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Кафе ресторан, можност за помали фамилијарни веселби со капацитет од 130 лица,  а има […]

Ресторан “Бриони” – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан Антика – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан Vanilla Plazza – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан Ванила – Струга

Достапност : Во текот на целата година
1 2 3 4 5