Природни убавини

с. Горно Коњско – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Селото Горно Коњско е планинско селце се наоѓа на 10 тина километри од Охрид […]

с. Требеништа, Охрид

Достапност : Во текот на целата година
На само неколкукм од Охрид на магистралниот патен правец е-65 ,од Скопје кон Охрид […]

с. Пештани – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Селото Пештани се наоќа на околу 12 км југозападно од градот Охрид на самиот […]

Ресторан и плажа К’ј Дивоно – Охрид

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан & Плажа Бонанца – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Ресторанот и плажата Бонанца е визија на тројца пријатели кои работеле долги години во […]

с. Радожда, Струга

Достапност : Во текот на целата година
На западниот брег на охридското езеро на само 2 км од албанската граница, како […]

Плажа Конект – с. Сливница, Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Connect Beach - Сливница - Ресен - Преспанско езеро.Најубавата плажа во Македонија за 2016 […]

Плажа & бар Лагадин 10 – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Најепската плажа во Охрид. Располага со два бара на плажата.

Плажа Бисер – с. Калишта, Струга

Достапност : Во текот на целата година

Плажа Потпеш – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Прекрасна плажа во Охрид. Локација: ул. Коста Абраш бб , 6000 Охрид
1 2 3 4