Пицерии

Пица бар Инстинкт – Охрид

Достапност : Во текот на целата година

Пицерија Фратели – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Pizza Via Sacra – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Пријатно спојувајќи го најдоброто од италијанската и македонската храна, Виа Сакра нуди вкусни пици, […]

Пицерија Леонардо – Охрид

Достапност : Во текот на целата година

Пицерија Сараиште – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Пица-Ресторанот Сараиште е сместен во срцето на стариот Охрид, до самиот брег на Охридското […]

Пицерија Рома – Ресен

Достапност : Во текот на целата година

Ресторан Убајна – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Пицерија Калабрија – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
За навистина незаборавно искуство со пица и вкус на Калабрија Италија, посетете ја Пицерија […]

Пицерија Викторија – Ресен

Достапност : Во текот на целата година