Лаунџ бар

Lounge Bar Noa – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Овој елегантен лаунџ бар се наоѓа на живата лента Коста Абраш во стариот град […]

Lounge Bar Griffon – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Грифон е модерен ланч бар лоциран во центарот на градот Струга.
1 2