Кафе-бар

Кафе Бар Табу – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Пијте го најдоброто кафе во кафе барот Табу во Струга!

Џус Бар Луцијано – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Queen’s Cafe – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Cuba Libre Beach & Bar – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Започна како мал ноќен клуб во Стариот град на античкиот град Охрид во 2000 […]

Кафе бар Влади – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Вашето омилено место во градот каде што ќе уживате во најубавото кафе со поглед […]

Кафе Бар Сквер – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
ул. Гоце Делчев бр.16, Ресен, Република Северна Македонија

ИТ Кафе – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Урбано кафуле во стариот град Охрид, во близина на Охридското Езеро.

Кафе Бар Концепт – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
ул. Цар Самоил бр.2 , Ресен

Кафе бар Шила – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Urban avant-garde // fresh point of view ...вистински урбан простор чиј впечатлив ентериер во […]

Кафе Бар Порта – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Повелете во топлата тераса на "Кафе Порта" и уживајте во напитоците на Doctor's Express.
1 2 3