Кафе-бар

Кафе Бар „Пливалиште“ – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Кафе Бар „Блоку“ – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Кафе Бар „Релакс“ – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Sharm Bar & Sweets – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Кафе Бар Табу – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Пијте го најдоброто кафе во кафе барот Табу во Струга!

Џус Бар Луцијано – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Кафе Бар Гроове – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Кафе Бар „Регата“ – Струга

Достапност : Во текот на целата година

Steve’s Coffee House – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Првиот и единствен coffee-house - во склоп на хотелот Royal View лоциран во срцето […]

Кафе Бар Trendy – Струга

Достапност : Во текот на целата година
1 2 3