Кампови

Кампер Стоп K’j Дивоно – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Кој e подобар начин да стапите во контакт со природната убавина на Охридското Езеро, […]

Камп Рино – с. Калишта, Струга

Достапност : Во текот на целата година
Кампот се наоѓа во тивка природна околина покрај Охридското Езеро и на околу 3 […]

Авто Камп Љубаништа – с.Љубаништа, Охрид

Достапност : Во текот на целата година

Авто камп Крани – Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Ние ви нудиме бунгалови или куќички во кои може да се сместите вие и […]

Камп СКАУТ Струга

Достапност : Во текот на целата година
„Камп скаут“ – Струга е најдобриот целосно обновен и опремен камп во Македонија. Лоциран […]
(1 Рецензија)
Разгледај