Вили

Вила Мише – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Вила Мише се наоѓа во непосредна близина на Националниот музеј Охрид и има сместување […]

Вила Дионис – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Вилата Дионис се наоѓа во елитната населба Лагадин, на само 10 метри од брегот […]

Вила Рубан – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Лоцирана на 6 километри од плажата Оревче, Вила Рубан нуди сместување со градина, тераса […]

Вила пансион – Стара Чешма – с.Љубојно, Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Ние сме пријатно мало фамилијарно B&B во подножјето на планината Баба во регионот Преспа […]

Вила Ливае – с.Брајчино, Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Вилата се наоѓа во близина на течението на Брајчинска река, располага со 8 легла,  […]

Вила Костовски – с.Брајчино, Ресен

Достапност : Во текот на целата година
Вилата Дионис се наоѓа во елитната населба Лагадин, на само 10 метри од брегот […]

Вила Централ Палас – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Central Palace се наоѓа на прометна улица во центарот на Охрид и многу близу […]

Вила Европа – Струга

Достапност : Во текот на целата година
Сместена во Струга, Вила Европа нуди сместувања на плажа на 18 минути пешачење од […]

Вила Елен Камен – Струга

Достапност : Во текот на целата година
На околу стотина метри од комплексот во Калишта се наоѓа областа позната како Елен […]

Вила Метулеви – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Се наоѓа во Охрид, 700 метри од плажата Сараиште, Вила Метулеви нуди климатизирано сместување […]
1 2 3 4