Апартмани

Лихнидос Сквер Апартмани – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотелот „Лихнидос Сквер“ е сместен во срцето на град Охрид, на само 30 метри […]

Апартмани Лаки – Пештани, Охрид

Достапност : Во текот на целата година

Апартмани Диалко – Охрид

Достапност : Во текот на целата година

Апартмани D & L – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Лоцирани на само 150 метри од езерото на главниот пат Охрид - Свети Наум […]

Апартмани Баче – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Апартманите Баче се наоѓаат во Стариот град на Охрид со поглед на Охридското Езеро. […]

A comfy place near the city centre, Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Комплетно уреден апартман од 375 квадратни метри во приземјето. Може да собере 4 -5 […]

Studio Daria – City Square, Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Со поглед на градот, Studios Daria - City Square се наоѓа во Охрид и […]
1 2 3