Апартмани

Апартмани Лиле Пештани

Достапност : Во текот на целата година
А & М Апартманите се наоѓаат во Охрид и се наоѓаат на 7 минути […]

A&M Апартмани – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
А & М Апартманите се наоѓаат во Охрид и се наоѓаат на 7 минути […]

Апартмани Валентино – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Апартманите Валентино се сместени во Охрид, на 13 минути пешачење од пристаништето Охрид и […]

Снегар Апартмани – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Апартманите Снегар cе сместени во стариот дел на Охрид, на кратко пешачење од центарот […]

Rooftop Apartment – Oхрид

Достапност : Во текот на целата година
Сосема нов мансард на покривот од 80 м2 во срцето на антички Охрид, сместен […]

At George’s Apartments – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместено во Охрид со плажата Сараиште и плажата Лабино во близина, George's Apartments овозможуваат […]

Апартмани Смакоски – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместени на само 50 метри од езерото, во тивка локација на 9 минути пешачење […]

Апартмани My Grandparents House – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Се наоѓа на 4 минути пешачење од плажата Сараиште и 458 метри од плажата […]

Апартмани Дениција – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместено во Охрид, во близина на пристаништето Охрид, плажата Лабино и ранохристијанската базилика се […]

Апартмани Гугоски – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Лоцирани во центарот на градот, Апартманите Гугоски се наоѓаат на 601 метри од Охридското […]
1 2 3